SİNANGİL ALAGEYİK

EKMEKLİK

Tünel , matador ve döner fırınlarda ekmek üretiminde kullanıldığı gibi karafırın ve borulu fırınlarda da kullanılır. Tek başına kullanılabileceği gibi daha kuvvetli unlarla da kullanılabilir.

AMBALAJ ŞEKLİ

50 kg
Propilen Çuval
Silobas

SAKLAMA VE DEPOLAMA

Serin, rutubetsiz ve kokusuz yerde korunmalıdır.
Raf ömrü üretim tarihinden itibaren 9 aydır.

YAPISAL ÖZELLİKLER

  • Endüstriyel hızlı hamur işlemlerine uygun
  • Üretim esnasındaki deformasyonlara dayanıklılık özelliği
  • Ürünlerde homojen gözenek yapısı sağlayabilme özelliği
  • Ürünlerde iyi kabarma özelliği
  • Ürünlere istenilen doğal rengi verebilme özelliği
  • Ekmeklerde güzel bıçak açma özelliği
  • Uygun şartlarda tazeliğini uzun süre koruyabilme özelliği
  • Standart ürün elde edebilme özelliği

İÇİNDEKİLER

Buğday unu
Askorbik Asit (Antioksidan)
Kül KM’de (%) 0,70-0,80

BESİN ÖĞELERİ

Besin Öğeleri (100g İçin)
Enerji (Kj ve kcal) 1448/346
Yağ (g) 0,7
-Doymuş Yağ (g) 0,5
Karbonhidrat (g) 74,5
-Şekerler (g) 2
Lif (g) 3
Protein (g) 11,5
Tuz (g) 0,06
*Bildirilen tuz ve şeker miktarı ürünün doğasından kaynaklanmaktadır.