SİNANGİL ATABEYİ

LÜKS EKMEKLİK

Özellikle karafırınlarda olmak üzere borulu fırın, matador ve döner tipi fırınlarda lüks ekmek üretiminde kullanılır. Tek başına kullanılabileceği gibi yanında daha zayıf un ile birlikte de kullanılabilir.

AMBALAJ ŞEKLİ

50 kg
Propilen Çuval
Silobas

SAKLAMA VE DEPOLAMA

Serin, rutubetsiz ve kokusuz yerde korunmalıdır.
Raf ömrü üretim tarihinden itibaren 9 aydır.

YAPISAL ÖZELLİKLER

  • Yüksek oranda su kaldırmasından dolayı daha fazla ürün elde edilebilmesi
  • Üretim esnasında dirençli hamur özelliği
  • Üretim esnasındaki deformasyonlara dayanıklılık özelliği
  • Ürünlerde homojen gözenek yapısı sağlayabilme özelliği
  • Ürünlerde iyi kabarma özelliği
  • Ürünlere istenilen doğal rengi verebilme özelliği
  • Ekmeklerde güzel bıçak açma özelliği
  • Ekmeklere güzel bir rayiha, kendine has bir koku ve lezzet verme özelliği
  • Hamur geliştiriciler kullanmadan yüksek kaliteli ürün verebilme özelliği
  • Uygun şartlarda tazeliğini uzun süre koruyabilme özelliği
  • Standart ürün elde edebilme özelliği

İÇİNDEKİLER

Buğday unu
Askorbik Asit (Antioksidan)
Kül KM’de (%) 0,7-0,8
Protein KM’de (%) Min. %10,5

BESİN ÖĞELERİ

Besin Öğeleri (100g İçin)
Enerji(Kcal/Kj) 1452/347
Yağ (g) 0,7
-Doymuş Yağ (g) 0,4
Karbonhidrat (g) 74,4
-Şekerler (g) 2,1
Lif (g) 3
Protein (g) 11,8
Tuz (g) 0,06
*Bildirilen tuz ve şeker miktarı ürünün doğasından kaynaklanmaktadır.