SİNANGİL ATBAZAR PİDELİK

PİDELİK

Ramazan pidesi üretiminde kullanılır.

AMBALAJ ŞEKLİ

50 kg
Propilen Çuval
Silobas

SAKLAMA VE DEPOLAMA

Serin, rutubetsiz ve kokusuz yerde korunmalıdır.
Raf ömrü üretim tarihinden itibaren 9 aydır.

YAPISAL ÖZELLİKLER

  • Yüksek miktarda gluten içerir
  • Yüksek oranda su kaldırmasından dolayı daha fazla ürün elde edilebilmesi
  • Üretim esnasında dirençli hamur özelliği
  • Pidelerde istenilen tabanı verebilme özelliği
  • Ürünlerde iyi kabarma özelliği
  • Ürünlere istenilen doğal rengi verebilme özelliği
  • Uygun şartlarda tazeliğini uzun süre koruyabilme özelliği
  • Standart ürün elde edebilme özelliği
  • Yüksek kaliteli Kazak buğdayının verdiği özel tat ve koku

İÇİNDEKİLER

Buğday unu
Askorbik Asit (Antioksidan)
Kül KM’de (%) Max. %0,65
Protein KM’de (%) Min. %7

BESİN ÖĞELERİ

Besin Öğeleri (100g İçin)
Enerji (Kj ve kcal) 1448/346
Yağ (g) 0,7
-Doymuş Yağ (g) 0,3
Karbonhidrat (g) 73
-Şekerler (g) 4
Lif (g) 2,2
Protein (g) 12
Tuz (g) 0,05
*Bildirilen tuz ve şeker miktarı ürünün doğasından kaynaklanmaktadır.