SİNANGİL BİSKÜVİLİK UN

KEK, GOFRET, BİSKÜVİLİK, SİMİTLİK

Endüstriyel bisküvi üretiminde kullanılır.

AMBALAJ ŞEKLİ

25 kg
Kraft
50 kg
Propilen
SİLOBAS

SAKLAMA VE DEPOLAMA

Serin, rutubetsiz ve kokusuz yerde korunmalıdır.
Raf ömrü üretim tarihinden itibaren 9 aydır.

YAPISAL ÖZELLİKLER

  • • Yüksek oranda su kaldırmasından dolayı daha fazla ürün elde edilebilmesi
  • • Nişasta oranının yüksek ve protein oranının düşük olmasıyla bisküvilerde daha fazla gevreklik ve lezzet verme özelliği
  • • Rahat bir şekilde ürün işlenebilirliğinin sağlayabilmesi
  • • Yapılan kurabiyelerin ağızda daha iyi dağılabilmesi ve yeme kolaylığı
  • • Üretim esnasındaki deformasyonlara dayanıklılık özelliği
  • • Ürünlerde homojen gözenek yapısı sağlayabilme özelliği
  • • Ürünlerde iyi kabarma özelliği
  • • Ürünlere istenilen doğal rengi verebilme özelliği
  • • Hamur geliştiriciler kullanmadan yüksek kaliteli ürün verebilme özelliği
  • • Uygun şartlarda tazeliğini uzun süre koruyabilme özelliği
  • • Standart ürün elde edebilme özelliği
  • • Nihai üründe iyi pişme özelliği

İÇİNDEKİLER

Buğday Unu
Kül Miktarı %0,60 (Kuru maddede)

BESİN ÖĞELERİ

Besin Öğeleri (100g İçin)
Enerji (Kj ve kcal) 1486/355
Yağ (g) 1
-Doymuş Yağ (g) 0,5
Karbonhidrat (g) 75,6
-Şekerler (g) 5,9
Lif (g) 3
Protein (g) 12
Tuz (g) 0,05
*Bildirilen tuz ve şeker miktarı ürünün doğasından kaynaklanmaktadır.