SİNANGİL ÇEŞİDİM

ÇEŞİTLİK

Kruvasan, poğaça, açma, pandispanya, paskalya, kurabiye gibi unlu mamüllerde çeşitlik ürünlerin üretimlerinde kullanılır.

AMBALAJ ŞEKLİ

50 kg
Propilen Çuval
25 kg
Kraft Çuval
Silobas

SAKLAMA VE DEPOLAMA

Serin, rutubetsiz ve kokusuz yerde korunmalıdır.
Raf ömrü üretim tarihinden itibaren 9 aydır.

YAPISAL ÖZELLİKLER

  • Yüksek miktarda gluten içerir
  • Yüksek oranda su kaldırmasından dolayı daha fazla ürün elde edilebilmesi
  • Üretim esnasında dirençli hamur özelliği
  • Pidelerde istenilen tabanı verebilme özelliği
  • Ürünlerde iyi kabarma özelliği
  • Ürünlere istenilen doğal rengi verebilme özelliği
  • Uygun şartlarda tazeliğini uzun süre koruyabilme özelliği
  • Standart ürün elde edebilme özelliği
  • Yüksek kaliteli Kazak buğdayının verdiği özel tat ve koku

İÇİNDEKİLER

Buğday unu
Askorbik Asit (Antioksidan)
Kül KM’de (%) Max. %0,60
Protein KM’de (%) Min. %7

BESİN ÖĞELERİ

Besin Öğeleri (100g İçin)
Enerji ve Besin Öğeleri 1436/343
Yağ (g) 0,5
-Doymuş Yağ (g) 0,2
Karbonhidrat (g) 73,9
-Şekerler (g) 4,7
Lif (g) 1,9
Protein (g) 11,8
Tuz (g) 0,05
*Bildirilen tuz ve şeker miktarı ürünün doğasından kaynaklanmaktadır.