SİNANGİL KEK UNU

KEK, GOFRET, BİSKÜVİLİK, SİMİTLİK

Endüstriyel kek üretiminde kullanılır.

AMBALAJ ŞEKLİ

25 kg
Kraft
50 kg
Propilen

SAKLAMA VE DEPOLAMA

Serin, rutubetsiz ve kokusuz yerde korunmalıdır.
Raf ömrü üretim tarihinden itibaren 9 aydır.

YAPISAL ÖZELLİKLER

  • • Yüksek oranda su kaldırmasından dolayı daha fazla ürün elde edilebilmesi
  • • Rahat bir şekilde ürün işlenebilirliğinin sağlayabilmesi
  • • Yapılan keklerin ağızda daha iyi dağılabilmesi ve yeme kolaylığı
  • • Üretim esnasındaki deformasyonlara dayanıklılık özelliği
  • • Ürünlerde homojen gözenek yapısı sağlayabilme özelliği
  • • Ürünlerde iyi kabarma özelliği
  • • Ürünlere istenilen doğal rengi verebilme özelliği
  • • Keklerde güzel bir rayiha, kendine has bir koku ve lezzet verme özelliği
  • • Hamur geliştiriciler kullanmadan yüksek kaliteli ürün verebilme özelliği
  • • Uygun şartlarda tazeliğini uzun süre koruyabilme özelliği
  • • Standart ürün elde edebilme özelliği

İÇİNDEKİLER

Buğday Unu
Kül Miktarı %0,60 (Kuru maddede)

BESİN ÖĞELERİ

Besin Öğeleri (100g İçin)
Enerji (kj ve kcal) 1486/355
Yağ (g) 1
-Doymuş Yağ (g) 0,5
Karbonhidrat (g) 75,1
-Şekerler (g) 5,9
Lif (g) 2,8
Protein (g) 12,5
Tuz (g) 0,05
*Bildirilen tuz ve şeker miktarı ürünün doğasından kaynaklanmaktadır.