SİNANGİL SANDVİÇ EKMEĞİ UNU

SANDVİÇLİK

Endüstriyel otomasyon sistemde ve geleneksel metotlarda sandviç ekmeği üretiminde kullanılır.

AMBALAJ ŞEKLİ

50 kg
Propilen Çuval
25 kg
Kraft Çuval
Silobas

SAKLAMA VE DEPOLAMA

Serin, rutubetsiz ve kokusuz yerde korunmalıdır.
Raf ömrü üretim tarihinden itibaren 9 aydır.

YAPISAL ÖZELLİKLER

  • Herhangi bir katkı maddesi, hamur geliştirici ve C vitamini içermez
  • Yüksek miktarda glüten içerir
  • Yüksek oranda su kaldırmasından dolayı daha fazla ürün elde edilebilmesi
  • Üretim esnasındaki deformasyonlara dayanıklılık özelliği
  • Ürünlerde homojen ve sıkı gözenek yapısı sağlayabilme özelliği
  • Ürünlerde iyi kabarma özelliği
  • Ürünlere istenilen doğal rengi verebilme özelliği
  • Ekmek yüzeyinde pürüzsüz yapıyı sağlama özelliği
  • Uygun şartlarda tazeliğini uzun süre koruyabilme özelliği
  • Uygun şartlarda tazeliğini uzun süre koruyabilme özelliği

İÇİNDEKİLER

Buğday unu
Kül KM’de (%) Max. %0,60

BESİN ÖĞELERİ

Besin Öğeleri (100g İçin)
Enerji (Kj ve kcal) 1444/345
Yağ (g) 0,5
-Doymuş Yağ (g) 0,3
Karbonhidrat (g) 73,5
-Şekerler (g) 4,7
Lif (g) 2,4
Protein (g) 11,9
Tuz (g) 0,05
*Bildirilen tuz ve şeker miktarı ürünün doğasından kaynaklanmaktadır.