SİNANGİL SARI UN

EKMEKLİK

Çeşitli ekmek ve bazlama yapımında kullanılır.

AMBALAJ ŞEKLİ

50 kg
Propilen Çuval
25 kg
Kraft Çuval
Silobas

SAKLAMA VE DEPOLAMA

Serin, rutubetsiz ve kokusuz yerde korunmalıdır.
Raf ömrü üretim tarihinden itibaren 1 yıldır.

YAPISAL ÖZELLİKLER

  • Makarnalık durum buğdayının öğütülmesiyle elde edilir
  • Yüksek miktarda protein ve glüten içerir
  • Homojen gözenek yapısına sahiptir
  • Hamurun işlenebilir özelliğini artırır
  • Son ürüne ekstra lezzet katar
  • Tazeliğini ve gevrekliğini uzun süre korur
  • Son ürüne sarımtırak bir renk ve parlaklık verir
  • Bu özellikleri son ürüne kazandırmasından dolayı ekmek ve pide yapımında un katılması önerilir

İÇİNDEKİLER

Buğday unu
Askorbik Asit (Antioksidan)

BESİN ÖĞELERİ

Besin Öğeleri (100g İçin)
Enerji (kj ve kcal) 1444/345
Yağ (g) 0,8
-Doymuş Yağ 0,5
Karbonhidrat (g) 74
-Şekerler 2,8
Lif (g) 3
Protein (g) 13
Tuz (g) 0,1
*Bildirilen tuz ve şeker miktarı ürünün doğasından kaynaklanmaktadır.