SİNANGİL TAM BUĞDAY UNU

EKMEKLİK

Her çeşit ekmek ve unlu mamül üretiminde tam buğday unu olarak kullanılır.

AMBALAJ ŞEKLİ

50 kg
Propilen Çuval
25 kg
Kraft Çuval
Silobas

SAKLAMA VE DEPOLAMA

Serin, rutubetsiz ve kokusuz yerde korunmalıdır.
Raf ömrü üretim tarihinden itibaren 9 aydır.

YAPISAL ÖZELLİKLER

  • Kuvvetli hamur özellikleri gösterecek buğday paçalından üretildiği için içeriğindeki kepeğin zayıf karakterini kaldırabilecek nitelikli hamur özelliklerine sahiptir
  • Yüksek oranda su kaldırmasından dolayı daha fazla ürün elde edilebilmesi
  • Üretim esnasındaki deformasyonlara dayanıklılık özelliği
  • Ürünlerde homojen gözenek yapısı sağlayabilme özelliği
  • Ürünlerde iyi kabarma özelliği
  • Ürünlere istenilen doğal rengi verebilme özelliği
  • Uygun şartlarda tazeliğini uzun süre koruyabilme özelliği

İÇİNDEKİLER

Tam Buğday unu
Askorbik Asit (Antioksidan)
Kül KM’de (%) Min. %1,2
Protein KM’de (%) Min. %11

BESİN ÖĞELERİ

Besin Öğeleri (100g İçin)
Enerji (Kj ve kcal) 1448/346
Yağ (g) 0,9
-Doymuş Yağ (g) 0,5
Karbonhidrat (g) 74
-Şekerler (g) 5
Lif (g) 3,8
Protein (g) 12,5
Tuz (g) 0,1
*Bildirilen tuz ve şeker miktarı ürünün doğasından kaynaklanmaktadır.